Tuesday, November 13, 2012

Crochet:Butterfly Keychain

 ~Assalamualaikum~

kali nie menunaikan permintaan kakak..
katanya nak keychain rama-rama dan oreo..
tp oreo nak saiz kecik xnak besar
(sbb kakak fielah mmg suka benda2 comel)
rama2 pun dia nak saiz kecik..
jadi fielah buatkan lah untuk dia...
seperti di bawah nie..





pic atas nie keychain rama-rama untuk phone fielah

yang nie pula tempahan dari kawan2..
TQ ^^

kalau ada yang berminat..
boleh la email fielah di
fielahsmiley@gmail.com

Sekian saja kali nie ^^,
~Wassalam~

Friday, November 2, 2012

Crochet:Swag Bag


 Assalamualaikum semua..
Kali nie fielah nak share swag bag yg fielah crochet.. :)
just simple swag bag without button and flower..
  
hari tu balik kampung mak suruh bawa mana tahu ada sedara yang berkenan ke...





 plastic handle
 fielah pilih white sesuai dengan colour bag yg lembut..

linning bag.. 

first je sepupu fielah tgk terus berkenan..

tp ada permintaan untuk menambah button and flower.. jd hasil nya sprt di bawah ini.. :)

with button



kedudukan bunga boleh di ubah mngikut  mana-mana yang bersesuaian..

 3 layer flower
full colour and 2 colour mix..
tgk2 mana yg lebih sesuai 
akhirnya fielah decide letak bunga 3 layer with different colour 


syukur sgt sepupu suka dan kata cantik... 

boleh ambil tempahan nie.. heehee

ramai jg blogger2 yg dh lama crochet t lain kali ingin singgah di teratak mereka pl.. 

insyaAllah

sampai sini saja...
~wasalam~